Wat we doen

Samen bepalen we wat er nodig is om het beste uit jouw organisatie en personeel te halen. Ook kun jij zelf bepalen in welke mate je ons nodig hebt; van sparringpartner of adviseur tot uitvoerder. Een traject met Personele Zaken is daarom altijd op maat.

Vrijblijvend een vraag stellen

Wil je weten of wij jou kunnen helpen met jouw personele zaken? Ga vrijblijvend met ons in gesprek.

Stel een vraag

Ontdekken

Wat is de (groei)ambitie van je bedrijf en welke veranderingen komen er op je af? Wat vraagt dit van de organisatie en het personeel? Je wilt je bedrijf toekomstbestendig maken met je personeel, maar waar begin je? We ontdekken samen waar het meest te winnen valt. We kunnen met praktische zaken beginnen of eerst de visie van de organisatie in duiken.

Optimaliseren

Hoe zien jouw personeelszaken er tot nu toe uit, hoe kunnen we dat optimaliseren en wat ontbreekt er nog? Of het nou gaat om het opstellen van een toekomstgericht personeelsbeleid, ontwikkelplannen, loopbaanpaden, het inrichten van een gesprekscyclus of het doen van risicoanalyses: we gaan voor meer efficiëntie, overzicht en toekomstbestendigheid in al jouw personeelsgerelateerde zaken.

Eén van de manieren waarop we alle personeelszaken optimaal bij elkaar brengen, is middels onze beheertool, speciaal voor jouw organisatie op maat gemaakt.

Meer informatie over Mijn PZ

Uitvoeren

Desgewenst kunnen we zelfs de meest gedetailleerde personeelszaken voor je uit handen nemen, of je daarin begeleiden en adviseren. Van het opschonen en beheren van verzuimdossiers, het voeren van ontwikkelgesprekken, het fungeren als vertrouwenspersoon, loopbaanadviseur of coach, tot het opbouwen van een functiehuis en het uitstippelen van ontwikkelpaden voor medewerkers. Ook geven we trainingen op maat, zoals ‘Het goede gesprek’, ‘Feedback & reflectie’, ‘Persoonlijke effectiviteit & time management’ en ‘Beoordelings- & functioneringsgesprekken’.

Subsidies voor personeelszaken

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het toekomstbestendig maken van jouw organisatie en om wenbaarheid en vernieuwing te stimuleren. Dat gaat niet alleen over producten en diensten, maar ook over processen en personeel. Wij kennen de subsidiemogelijkheden en kunnen het aanvraagtraject begeleiden.

Onze selectie van praktijkverhalen

Praktijkverhalen