Nieuw: School voor Werkgeluk

Op de Dag van het Geluk, op 20 maart 2022, hebben we de School voor Werkgeluk geopend! En daar zijn we enorm trots op. De School voor Werkgeluk is een energieke en geweldig mooie samenwerking tussen Personele Zaken en KrachtWerkt. Het is onze missie om iedereen werkgeluk te laten ervaren, waar ze ook werken en wat ze ook doen.


Bij de School voor Werkgeluk gaan we voor het vergroten van plezier en geluk in je werk. Hiervoor bieden we online en offline trainingen, workshops en creatieve sessies voor werkgevers en werknemers. Concreet, praktisch, inspirerend en vooral leuk. 


Ons motto: ‘Maak werk van werkgeluk!’


Maak plezier

Plezier is ontzettend belangrijk bij de School voor Werkgeluk. Door op een luchtige en positieve manier lessen vorm te geven, maken we het leren inspirerend. Niet achteroverleunen en luisteren naar de juf of meester, maar interactief, meedoen, enthousiasmeren en activeren.

De link met ‘school’ is voor ons de perfecte manier om iets wat vaak als ‘stoffig’ en ‘saai’ wordt gezien, juist leuk te maken. Want leren is leuk! En bij de School voor Werkgeluk wordt het nóg leuker.


Maak het concreet

Als je iets leert bij de School voor Werkgeluk, dan kun je daar concreet en praktisch mee aan de slag. Dat is geen loze belofte, dat vinden wij echt belangrijk. Wij willen niet dat mensen de volgende dag gewoon weer overgaan in oud gedrag, maar dat ze echt iets doen met dat wat ze geleerd hebben. Dat het ze echt iets oplevert. Aan de ene kant doen we dat door mensen op een leuke en ludieke manier te activeren en te enthousiasmeren, maar ook door ze tijdens de lessen al praktisch op weg te helpen.

Wij vertellen je niet alleen waar je mee aan de slag moet of hoe je dat moet doen: we helpen je echt in actie komen. Je begint er namelijk tijdens de les al mee. En dan is het makkelijker volhouden.


Professionele trainingen waarin het thema werkgeluk centraal staat

Onze trainingen zijn verdeeld over vier vakkenpakketten ofwel “thema’s”: Fit, Betrokken, Ontwikkelen en Balans. Van energiemanagement tot aan krachtig communiceren, hybride werken en een gezonde fysieke werkhouding.


Ontdek hier meer over de School voor Werkgeluk!Onze selectie van praktijkverhalen

Praktijkverhalen